Ratiu si Ratiu
Rațiu & Rațiu
Proiecte majore in Fiscalitate
  • Acordarea de asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata celei mai importante companii de transport aerian din Romania pe probleme privind regimul TVA in domeniul transporturilor aeriene.
  • Acordarea de asistenta juridica si reprezentare in procedura prealabila de contencios fiscal unor persoane fizice supuse investigatiei declansate de ANAF cu privire la obligativitatea platii TVA in domeniul tranzactiilor imobiliare.
  • Acordarea de asistenta juridica si reprezentare in procedura prealabila de contencios fiscal pentru filiala companiei nationale de transport feroviar specializata in productia, implementarea si exploatarea de aplicatii informatice pentru transportul feroviar, cu privire la contestarea modului de calcul al impozitului pe salarii la nivelul fiecarui punct de lucru al societatii la nivel national.
  • Acordarea de asistenta juridica si reprezentare in procedura prealabila de contencios fiscal pentru unul dintre producatorii de tutun din Romania cu privire la contestarea modului de stabilire a taxelor vamale si accizelor de catre Autoritatea Nationala a Vamilor.

 

Domenii Activitate Domenii Activitate RATIU & RATIU ofera servicii juridice personalizate si respecta cele mai ridicate standarde profesionale si etice, urmarind satisfacerea celor mai pretentioase asteptari ale clientilor.
Achizitii publice
  RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
Comunicatii, IT & audiovizual
Prin calificarile si experienta de cel mai [...]
Concesiuni. Parteneriat public-privat
RATIU & RATIU s-a specializat in ansamblul [...]
Concurenta
RATIU & RATIU ofera consultanta juridica [...]
Fiscalitate, impozite si taxe
Serviciile de consultanta juridica in domeniul [...]
Litigii si arbitraj
RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
RECOMANDĂ UNUI PRIETEN
NEWSLETTER
Subiecte de interes: