Ratiu si Ratiu
Rațiu & Rațiu
Transporturi

RATIU & RATIU ofera companiilor active in domeniul transporturilor aeriene, maritime, fluviale, feroviare si rutiere asistenta juridica pe probleme specifice activitatii de transport si activitatilor conexe, incluzand redactarea si negocierea diferitelor tipuri de contracte, efectuarea formalitatilor obligatorii in fata organismelor competente si reprezentarea in litigii. Serviciile de consultanta se adreseaza atat societatilor private, proprietari de nave, armatori, transportatori si asociatiile acestora, cat si companiilor nationale si regiilor cu activitati in domeniul transporturilor sau in domenii conexe (navigatie, gestionarea infrastructurilor portuare si aeroportuare).

In acest domeniu de activitate, RATIU & RATIU furnizeaza o gama larga de servicii:

  • consiliere de specialitate privind respectarea normelor specifice in domeniul transporturilor, incluzand evaluarea si interpretarea cadrului legal la nivel national si international
  • asistarea companiilor in cadrul procedurilor de orice natura desfasurate in fata autoritatilor competente, incluzand acordarea de asistenta juridica in cadrul procedurilor specifice de inregistrare, licentiere si autorizare, etc.
  • asistarea clientilor intr-un spectru larg de contracte si operatiuni, incluzand contracte de transport/de navlosire, contracte de expeditie, contracte de constructie/reparatie de nave, contracte de asigurare, contracte de gaj asupra navelor, etc.
  • asistarea clientilor in litigiile legate de contractele si operatiunile specifice domeniului transporturilor, precum si in cazul arestarii navelor
Achizitii publice
  RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
Comunicatii, IT & audiovizual
Prin calificarile si experienta de cel mai [...]
Concesiuni. Parteneriat public-privat
RATIU & RATIU s-a specializat in ansamblul [...]
Concurenta
RATIU & RATIU ofera consultanta juridica [...]
Fiscalitate, impozite si taxe
Serviciile de consultanta juridica in domeniul [...]
Litigii si arbitraj
RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
RECOMANDĂ UNUI PRIETEN
NEWSLETTER
Subiecte de interes: